Våra tjänster

Allt från foliering och frostning till skyltar och dekor

Bilfolering

Med bilfolering får du en helt unik design. Du kan välja både färg och reklammotiv. Vi fixar ditt fordon oavsett om du har taxifirma eller fraktbolag. Som experter på folering kan vi förverkliga din målbild och lyfta ditt företag till nästa nivå.


Bildekor

Säg vem du är med en snygg fordonsdekor. Vi erbjuder en helhetslösning från ritbord till färdig produkt. Alltid med dina önskemål i fokus.


Frostning och fönsterdekor

Skydda ditt kontor från insyn med frostat glas. Lyft konferensrummet med en snygg fönsterdekor. Vår expertis öppnar upp för oändliga möjligheter.


Solfilm

Vill du ha helt tonade rutor eller bara skydd mot solen? Vi har marknadens mörkaste solfilm. Hos oss kan du få tonade rutor i olika nyanser som skyddar både människor och djur under varma och soliga dagar.


Skyltar och dekaler

Få ut ditt budskap med en stor skylt eller dekal. Vi arbetar med allt från fasadskyltar till byggskyltar och ljusskyltar.


Storbildsformat

Det finns få saker som är så iögonfallande som en storbildsskärm. Efterfrågan på storbildsreklam ökar och vi ser till att just du sticker ut ur mängden.